Join FlatFrog

Apply today

Sommarjobba inom touchteknik på FlatFrog!

Har du ett stort intresse för teknik och skulle vilja jobba på en av världsledarna inom touchteknik? Ta då chansen att arbeta med våra duktiga och innovativa ingenjörer på FlatFrog i sommar!
Vi är ett företag som är med och driver tekniken framåt inom stora interaktiva bildskärmar. På FlatFrog arbetar vi med hela kedjan – från innovation, utveckling och prototyper till implementering, underhåll och kundsupport. Våra kreativa och engagerade medarbetare jobbar inom både hårdvara och mjukvara för att göra det möjligt att skapa en unik känsla när man skriver och använder stora interaktiva bildskärmar. Hos oss har man kul när man jobbar och vi uppskattar nyfikenhet, kunskap och problemlösning!
Hos oss kommer du att få jobba inom någon av våra tekniska utvecklingsavdelningar, som firmware, test, elektronik, mekanik, optik eller applikation på vårt huvudkontor i Lund. Du kommer att få möjligheten att arbeta med ett projekt under sommaren och det är därför viktigt att du är nyfiken på att lära nytt och kan klara av att vara självgående. Vi ser gärna att du är studerande på en teknisk högskola eller liknande och har ett intresse för teknik och utveckling. Vi kommer att försöka matcha dina kunskaper och intressen med intressanta uppgifter hos oss.

Ansök idag!

I din ansökan vill vi ha ditt CV och ett personligt brev. Vi är nyfikna på att veta mer om dig, vem du är, vad du vill och varför du är intresserad av att jobba på FlatFrog, så ta tillfället i akt och beskriv dig själv i ditt personliga brev och sök till oss redan idag! Sänd ansökan till jobs@flatfrog.com

Vi vill ha din ansökan senast den 15:e april

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Kristina Garmer, HR Manager på FlatFrog, via jobs@flatfrog.com
Hitta till oss >

Available jobs

Full Stack Developer

Full Stack Developer

Lund, Sweden
READ MORE
Team Lead Optics

Team Lead Optics

Lund, Sweden
READ MORE
If you would like to be considered for a future position, please send your resume to​

jobs@flatfrog.com